amusement-apparaten-mr-claw

Amusement apparaten op locatie? Laat uw favoriete apparaat plaatsen

Wilt u uw horecagelegenheid, sportcomplex, winkelcentrum of evenement extra leuk maken voor uw gasten? Laat dan een amusement apparaat plaatsen en gebruik dit apparaat om uw gasten te vermaken. In ons grote aanbod amusement apparaten vindt u altijd wel een apparaat dat bij u past en bovendien aan de eisen van uw gasten voldoet.

 

Wat is een amusement apparaat?

De naam ‘amusement apparaten’ is de verzamelnaam van diverse elektronische apparaten die u aan kunt schaffen om mensen te vermaken. Het gaat hier niet om gokkasten, maar om apparaten als airhockeytafels en flipperkasten. U vindt amusement apparaten vaak terug in horecagelenheden, maar bijvoorbeeld ook in winkelcentra, sportcomplexen en op evenementen. Niet alleen als u een hotel, restaurant of café beheert kunt u dit apparaat laten plaatsen: ook op andere locaties kunt u het apparaat door ons neer laten zetten.

 

flipperkastEen groot aanbod amusement apparaten van hoge kwaliteit

Omdat iedereen andere wensen en behoeften heeft bij het plaatsen van een amusement apparaat, bieden wij verschillende soorten apparaten aan. In ons aanbod amusement apparaten vindt u de volgende producten: airhockeytafels, pooltafels, tafelvoetbaltafels, photoplay apparaten, flipperkasten, massagestoelen, boksballen en Mr. Claw grijpautomaten. Achterhaal wat uw bezoekers of gasten leuk vinden en laat het apparaat plaatsen dat bij uw bezoekers of gasten past.

Uiteraard is het ook mogelijk om meerdere amusement apparaten te laten plaatsen. Heeft u bijvoorbeeld een speelhal bij uw restaurant, dan kunt u meerdere apparaten laten plaatsen om deze speelhal te vullen. Wij plaatsen de apparaten gratis en delen met u de omzet, zodat u geen huurprijs hoeft te betalen voor de apparaten in uw pand.

 

Een amusement apparaat laten plaatsen: voor lange of korte tijd

U kunt een amusement apparaat laten plaatsen voor langere tijd, maar het is ook mogelijk om een apparaat tijdelijk te laten plaatsen. Organiseert u bijvoorbeeld een evenement en wilt u het evenemententerrein verrijken met een amusement apparaat? Dan is het ook mogelijk om tijdelijk een apparaat te laten plaatsen. Is het evenement afgelopen, dan komen onze specialisten het amusement apparaat gewoon weer ophalen en wordt de omzet van het apparaat in kwestie verdeeld. U bespreekt samen met ons de plaatsingsperiode en wij zorgen ervoor dat u uw amusement apparaat op het juiste moment op de juiste locatie krijgt.

Contact

Onze locatiegegevens zijn wegens veiligheidsredenen verborgen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie:

Tel: 06 – 47222208
Mail: info@jouwgokkast.nl