FUN4FOUR: EEN VEELZIJDIG AMUSEMENT APPARAAT

Wilt u een amusement apparaat laten plaatsen, maar weet u niet goed welk apparaat u moet kiezen? Maak dan vooral geen keuze, maar kies voor het apparaat Fun4Four.fr. Fun4Four is een amusement apparaat dat door maximaal zes personen tegelijkertijd gebruikt kan worden om vele verschillende spellen te spelen. Laat u de Fun4Four plaatsen, dan kunnen uw gasten al hun favoriete games spelen.

 

Over OnsNeem Contact op

VAN KAARTSPELLEN TOT QUIZZEN: FUN4FOUR HEEFT HET ALLEMAAL

Een groot voordeel van het amusement apparaat Fun4Four, is het feit dat het een veelzijdige speeltafel is. Uw gasten kunnen er niet alleen populaire kaartspellen op spelen, maar kunnen ook strategische spellen en quizzen spelen. Zeker omdat iedereen andere voorkeuren heeft bij het spelen op een amusement apparaat, is Fun4Four voor iedereen geschikt.

Enkele games die uw gasten op Fun4Four kunnen spelen, zijn Space Towers, Eleven en Around the World. Verder vindt u diverse kaartspellen op het amusement apparaat, die uw gasten zowel alleen als met maximaal zes personen kunnen spelen.

EEN INNOVATIEF APPARAAT MET TOUCHSCREEN

Amusement apparaat Fun4Four is een innovatieve machine. Het apparaat heeft HD beeld van maar liefst 42 inch groot en kan gemakkelijk bediend worden door middel van touchscreen. Er kunnen zelfs meerdere mensen tegelijkertijd op het apparaat spelen, zonder dat het apparaat in de war raakt door de vele vingerafdrukken. Modern, innovatief en boven alles erg leuk!

NEEM UW EIGEN FUN4FOUR

Wilt u ook een innovatieve amusement machine aanbieden in uw horecagelegenheid, op uw sportcomplex, in uw winkelcentrum of op uw evenemententerrein? Dan hoeft u Fun4Four niet te kopen, maar kunt u het apparaat ook gewoon laten plaatsen om de omzet met ons te delen. Meer weten over het delen van de omzet bij het plaatsen van Fun4Four? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag door al uw vragen over deze innovatieve machine te beantwoorden.

  Contact

  Wij zijn ook te bereiken via onderstaande mogelijkheden!

  Transistorstraat 7

  1322 CJ, Almere

  +31 6 23 57 28 19

  info@jouwgokkast.nl