Over Jouwgokkast

JouwGokkast biedt verschillende soorten amusement apparaten voor horecagelegenheden, sportcomplexen, evenementen en andere locaties.

 

Onze Diensten

Of u nu een gokkast zoekt om de gasten van uw hotel te vermaken of een apparaat wil plaatsen op uw evenemententerrein: wij helpen u graag.

HET AANBOD VAN JOUWGOKKAST

Wij begrijpen dat iedereen andere wensen, behoeften en verwachtingen heeft bij het plaatsen van een amusement apparaat. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn of haar perfecte apparaat in ons aanbod kan vinden, hebben wij vele verschillende amusement apparaten. In ons aanbod vindt u standaard gokkasten tot airhockeytafels, pooltafels en zelfs een innovatief speelapparaat dat voor zes personen ontwikkeld is. Bekijk ons grote aanbod, kies uw favoriete apparaat en laat ons weten wanneer u dit apparaat wil laten plaatsen en op welke locatie het apparaat moet verschijnen.

DE BESTE ONDERSTEUNING BIJ HET PLAATSEN VAN UW AMUSEMENT APPARAAT

JouwGokkast vindt het belangrijk dat u goede ondersteuning krijgt bij het plaatsen van een amusement apparaat. Daarom helpen wij u niet alleen graag met het kiezen van het perfecte apparaat, maar zorgen wij er ook voor dat het apparaat altijd goed functioneert. Is het apparaat kapot of heeft het apparaat onderhoud nodig, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. In dit geval sturen wij onze medewerkers naar uw locatie om de machine te repareren of na te kijken, zodat uw gasten weer snel verder kunnen spelen.

Een groot voordeel van onze dienstverlening, is dat u geen apparaat hoeft te huren. U hoeft geen huurprijs te betalen, maar deelt simpelweg de omzet van uw apparaat met onze organisatie. Zo houdt u er iets aan over, maar hoeft u geen investering te doen om het apparaat op uw locatie te krijgen.

MEER WETEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wilt u meer weten over onze amusement apparaten of heeft u een vraag over onze dienstverlening? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, want wij helpen u graag.